Go Loud ondersteunt bedrijven in hun duurzame communicatie

Go Family versterkt ecosysteem van duurzaamheidsdiensten met duurzame bedrijfscommunicatie

Menen, 17 november 2023 - Vandaag lanceert Go Loud, een nieuw lid van de Go Family dat bedrijven ondersteunt bij het communiceren van hun duurzaamheidsverhaal. Voor bedrijven die zich inzetten voor groene en ethische praktijken, is de juiste communicatie cruciaal. Maar een steeds klimaatbewuster publiek, maakt bedrijven weerhoudend uit vrees voor kritiek of greenwashing claims. Go Loud wil die vrees wegnemen via gerichte ondersteuning en training zodat oprechte, positieve klimaatverhalen ook gehoord worden.

Groeiende druk op bedrijven

“Er is steeds meer aandacht voor klimaatbewustzijn, en dus ook bij bedrijven staat duurzaamheid steeds centraler in de bedrijfsvoering”, aldus Delphine Van Hoecke, founder van Go Loud.

"Met een steeds klimaatbewuster publiek lopen bedrijven tegen heel wat uitdagingen aan en neemt de druk om op een effectieve manier over duurzaamheid te communiceren toe. Go Loud wil hen ondersteunen in het laten horen van hun duurzame stem, en zo een positieve impact te hebben op de globale duurzaamheidsdoelstellingen."
- Delphine Van Hoecke, Founder van Go Loud

Ondersteunen en coachen

Het vermijden van greenwashing en het overtuigen van een kritisch publiek, zijn enkele van de grootste uitdagingen waarmee bedrijven geconfronteerd worden in hun duurzame communicatie. "Onze missie is eenvoudig: bedrijven ondersteunen en coachen in de kunst van duurzame communicatie. Daarbij leggen we de focus op authenticiteit, transparantie, positiviteit en open dialoog om op een effectieve manier over hun duurzaamheidsdoelen te praten. Dat doen we via op maat gemaakte communicatiepakketten voor bedrijven van elke omvang en met diverse communicatiebehoeften," aldus Delphine Van Hoecke.

Onderdeel van de Go Family

Als lid van de Go Family werkt Go Loud nauw samen met andere diensten binnen het ecosysteem: Go Smart Digital voor reductie van hun digitale CO2-voetafdruk, Go Forest voor bosherstel en Go Ocean voor oceaanherstel. Met Go Loud, versterkt het ecosysteem zijn duurzaamheidsdiensten met een communicatiepoot, waarmee het een holistische benadering van duurzaamheid biedt.


Klik op de onderstaande beelden om ze te downloaden

Contact voor de pers:

Delphine Van Hoecke

Delphine Van Hoecke

PR Consultant, Loud and Clear

 

Over Go Family

De Go Family is opgericht in 2023 en is een impactgedreven groep bedrijven die, elk op hun eigen manier, de grootste uitdaging van vandaag aanpakken: klimaatverandering. De leden zijn Go Smart Digital voor reductie van hun digitale CO2-voetafdruk, Go Forest voor bosherstel, Go Ocean voor oceaanherstel en Go Loud voor duurzaamhieds-communicatie. Go Family is meer dan een verzameling individuele diensten. Dankzij de synergieën binnen het ecosysteem maximaliseert het zijn impact en dat van de bedrijven die er beroep op doen. Het gaat niet enkel om het implementeren van maatregelen, maar ook om geleidelijke gedragsverandering te stimuleren. Bedrijven spelen hierin een cruciale rol door bewustzijn te creëren en als rolmodel voor anderen te dienen. Go Family is de partner om hen hierbij te helpen en te ontzorgen. Meer info: www.gofamily.be

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Loud and Clear newsroom

Loud and Clear is een PR- en contentbureau opgericht in 2020 gericht naar B2B-bedrijven met focus op technologie, industrie, innovatie en duurzaamheid. We helpen hen om te connecteren met hun doelgroep. Door het juist imago op te bouwen met krachtige PR en waardevolle content. Geen one size fits all maar een aanpak op maat, voor meer impact en resultaat. Dat doen we vanuit de overtuiging dat elke onderneming, klein en groot, een waardevol verhaal te vertellen heeft.