Smappee Smartstop trakteert met gratis stroom om je elektrische wagen te laden

Smappee's Sunny Summer Sundays: elke zondag in juli en augustus gratis stroom bij elke Smappee Smartstop

Harelbeke, 4 juli 2024 - Onder de noemer Smappee Sunny Summer Sundays, trakteert Smappee, het cleantech bedrijf uit Harelbeke, elke zondag in juli en augustus met gratis stroom om je wagen op te laden bij een Smappee Smartstop, hun groeiend netwerk van snellaadpleinen. Smappee's slimme laadoplossingen maken optimaal gebruik van zonne-energie waardoor het energietechnologiebedrijf met deze stunt kan uitpakken. Iedereen kan tussen 10u. en 17u. terecht bij de 5 Smappee Smartstops in België om gratis stroom te tanken en zo 75% besparen op hun laadbeurt.

Voor alle EV-rijders

De gratis stroom tijdens de Smappee Sunny Summer Sundays is beschikbaar voor iedereen, zowel voor EV-rijders die reeds gebruik maken van de Smappee Smart Charge Card als voor nieuwe gebruikers. Voor die laatste groep kan betalen eenvoudig via QR-codes en de Smappee App, beschikbaar voor zowel Android als iOS. De actie biedt een unieke kans om de voordelen van elektrisch rijden en de gebruiksvriendelijkheid van Smappee's premium laadoplossingen te ervaren.

Smappee Sunny Summer Sundays

Elke zondag in juli en augustus tussen 10u en 17u. Smappee Smartstop trakteert met gratis stroom, wat neerkomt op een korting van 75% voor de volledige laadbeurt. De overige 25% bestaat uit kosten die aan derde partijen betaald moeten worden. ​
Voor meer informatie over de actie en de locatie van de Smappee Smartstops, kan je terecht op deze link.

Smappee Smartstops vind je in Harelbeke, Kuurne, Oostende, Gent en Sint-Pieters-Leeuw.


 

Meer info over de actie:

Website preview
Campaign Smappee Sunny Summer Sundays - Smappee
We zetten de zomer zonnig in met de Smappee Sunny Summer Sundays. Kom elke zondag in juli en augustus langs bij een van de Smappee Smartstop snellaadpleinen en wij trakteren je op gratis stroom om je wagen te laden. Zo bespaar je maar liefst 75% per laadbeurt!
Smappee

Overzicht Smappee Smartstops in België:

Smartstop – Maelstede, Brugsesteenweg 455, 8520 Kuurne

Smartstop – Lemahieu Group, Zuiddokweg 44, 9000 Gent

Smartstop – Lemahieu Group Oostende, Vergunningenstraat 4, 8400 Oostende

Smartstop – Snowball, Evolis 104, 8520 Harelbeke

Smartstop – Shopping Pajot, Bergensesteenweg 65, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

 

Download onderstaande afbeelding van Smappee Smartstop door erop te klikken

Contact voor de pers:

Delphine Van Hoecke

Delphine Van Hoecke

PR Consultant, Loud and Clear

Over Smappee

Smappee is een bekroond wereldwijd cleantechbedrijf dat zijn klanten energie en geld wil besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Het toekomstbestendige energiebeheersysteem van Smappee maakt gebruik van geavanceerde technologie om het real-time gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water te analyseren. Het systeem levert niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens tot op apparaatniveau, maar stelt gebruikers ook in staat hun energiestromen te controleren. Gebruikers kunnen overtollige zonne-energie naar grote verbruikers en batterijopslag leiden, waardoor de zelfvoorziening wordt geoptimaliseerd. Smappee speelt ook in op de toenemende elektrificatie van de mobiliteit en de daarmee gepaard gaande energieproblematiek met zijn slimme laadstations voor elektrische voertuigen. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in zijn vakgebied. Smappee is de perfecte match voor installateurs en energiedienstverleners die op zoek zijn naar toekomstbestendige energie-efficiënte producten en toepassingen.

Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Stefan Grosjean en heeft zijn hoofdkwartier in een energieneutrale cleantech hub 'Snowball' in Harelbeke (België). Smappee heeft ook lokale vertegenwoordigingen doorheen Europa, de VS, Zuid-Afrika en Australië om de belangrijkste markten lokaal te bedienen. Meer info www.smappee.com

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Loud and Clear newsroom

Loud and Clear is een PR- en contentbureau opgericht in 2020 gericht naar B2B-bedrijven met focus op technologie, industrie, innovatie en duurzaamheid. We helpen hen om te connecteren met hun doelgroep. Door het juist imago op te bouwen met krachtige PR en waardevolle content. Geen one size fits all maar een aanpak op maat, voor meer impact en resultaat. Dat doen we vanuit de overtuiging dat elke onderneming, klein en groot, een waardevol verhaal te vertellen heeft. 

Neem contact op met