The Conference brengt 250 vrouwelijke onderneemsters samen in Brugge

Izegem, 8 maart 2023 - Op deze Internationale Vrouwendag, ook bekend als de Dag van de Vrouwelijke Ondernemer, vraagt netwerkorganisatie Ladies on the Road aandacht voor de groeiende nood aan verbinding bij vrouwelijke ondernemers. Die probeert de organisatie te bieden met The Conference, de enige conferentie voor vrouwelijke ondernemers in zijn soort in België. Na het succes van de eerste editie, wil The Conference nog groter uitpakken. Op 21 september 2023 zal het event 250 vrouwelijke onderneemsters samenbrengen in het BMCC in Brugge voor een ongedwongen netwerkmoment en een reeks keynotes en panelgesprekken met vrouwelijke rolmodellen zoals Anja Moortgat, Chloé De Bie en Vicky Buelens.

Vraag naar vrouwelijke netwerken groeit

Niet enkel het vrouwelijk ondernemerschap zit in de lift. Ook de initiatieven specifiek voor vrouwelijke ondernemers in België namen de voorbije jaren enorm toe. “Heel wat ondernemende vrouwen houden van netwerken, maar niet van de klassieke netwerkevents”, vertelt Liesbeth Claeys, bezielster van Ladies on the Road.

"Vrouwen hebben bij gemengde netwerken nog vaak het gevoel dat ze niet volledig zichzelf kunnen zijn of durven niet goed op de voorgrond te treden. Door onze events enkel voor vrouwen open te stellen en te werken zonder lidgeld -iedereen kiest welke events ze wel of niet bijwonen-, nemen we die barrières weg.” ​

- Liesbeth Claeys, bezielster van Ladies on the Road

Event van vrouwen voor vrouwen

Liesbeth gelooft dat het succes van The Conference ligt in de unieke netwerkmogelijkheden die het biedt, samen met de inspiratie en motivatie die voortkomen uit het horen van de verhalen van andere vrouwen. “Ook dit jaar hebben we opnieuw enkele rolmodellen kunnen boeken zoals Anja Moortgat, Chloé De Bie en Vicky Buelens. In totaal zullen er 10 onderneemsters op het podium staan. Binnenkort kondigen we dus nog enkele mooie namen aan.” The Conference wil dit jaar op 21 september meer dan 250 vrouwelijke ondernemers samenbrengen om hen te inspireren en te helpen om hun netwerk uit te bouwen op hun eigen manier.


Meer informatie over The Conference kan je vinden op www.theconference.be

 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om ze te downloaden. ​
Bij gebruik gelieve steeds Photo credits: Anepicview te vermelden.

Over Ladies on the road:

Ladies on the Road is een netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers, opgericht in 2021 onder leiding van Liesbeth Claeys. Zij organiseert workshops, events en trips met een professionele insteek, maar doorspekt met een flinke dosis fun. Ladies on the road wil een platform bieden waar vrouwelijke ondernemers een professioneel klankbord, inspiratie of nieuwe inzichten vinden. Maar daarnaast ook gewoon toffe, gelijkgestemde vrouwen met elkaar verbinden. 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Loud and Clear newsroom

Loud and Clear is een PR- en contentbureau opgericht in 2020 gericht naar B2B-bedrijven met focus op technologie, industrie, innovatie en duurzaamheid. We helpen hen om te connecteren met hun doelgroep. Door het juist imago op te bouwen met krachtige PR en waardevolle content. Geen one size fits all maar een aanpak op maat, voor meer impact en resultaat. Dat doen we vanuit de overtuiging dat elke onderneming, klein en groot, een waardevol verhaal te vertellen heeft.